Solstråle 2
......................................

JK, Struer fortæller: 

Da jeg ventede mit tredje barn, havde jeg i modsætning til de to tidligere graviditeter mange spændinger og smerter i og omkring bækkenområdet. Det resulterede allerede tidligt i graviditeten i, at jeg gik fra at dyrke megen motion til ikke at kunne dyrke nogen form for motion overhovedet.

Jeg fik endvidere problemer med at gå, selv korte distancer, og sove om natten, idet jeg ikke kunne holde ud at ligge ned i længere tid af gangen. Om aftenen havde jeg så mange smerter i bækkenområdet, at jeg ind i mellem skulle have hjælp til at komme op fra sofaen.

Jeg havde konstant smerter i mit bækken. Til sidst blev det så slemt, at jeg ind i mellem skulle have hjælp til at komme op fra sofaen. Til sidst blev det så slemt, at jeg på grund af smerter og manglende nattesøvn slet ikke kunne over skue, at skulle igennem en fødsel.

Bare tanken om at få veer, og at barnet under veerne ville bliver presset mod mit bækken, var uerholdelig. pe de mange spændinger og smerter i bækkenområdet. Til trods for mine mange smerter var jeg ikke interesseret i at skulle have stærk smertestillende medicin, når jeg var gravid.

Min jordemor sørgede for, at jeg fik et glidelagen til sengen. Herved fik jeg lettere ved at vende mig i sengen og komme ud af sengen igen, men det afhjalp ikke smerterne.

Da jeg var i sjette graviditetsmåned fik jeg massage i bækkenområdet af Kirsten Mogensen fra Dansk Fysiurgisk Massageskole. Jeg var meget øm i bækkenet, men den blide massage gav en øjeblikkelig lindring.

Da behandlingen var slut, kunne jeg mærke, at jeg slappede af i hele kroppen, og at spændingerne samt smerterne i og omkring bækkenområdet næsten var forsvundet. Herefter kunne jeg for første gang i flere måneder sove om natten.
Efter tre uger fik jeg igen massage i bækkenområdet og de sidste muskelspændinger forsvandt. Efter en uges tid, havde jeg ikke længere smerter i mit bækken og kunne igen bevæge mg frit rundt.

Fødslen gik hurtigt og godt. Fra vandet gik og indtil jeg havde født gik der kun to timer. Jeg kan slet ikke forestille mig, at det var gået så let, hvis jeg ikke havde fået den massage-behandling, der gjorde, at jeg fik løst op for alle de muskelspændinger jeg havde i bækkenområdet og resten af kroppen.

Jeg vil anbefale massage til andre gravide, som har muskelspændinger i forbindelse med graviditet.

Solstråle 1

Solstråle 2

Solstråle 3

Solstråle 4

Solstråle 5

Solstråle 6

 

 
 
 
 
Dansk Fysiurgisk Massageskole Akupunktørskolen
Jernbanegade 23 • 9000 Aalborg • T: 28764451 - 26282408 
www.massageskole-aalborg.dk . aalborgmassageskole@gmail.com
 
 
Licensed by Dansk Fysiurgisk  Massageskole Aalborg V.3X-10 
Velkommen Kurser Ansigtsmassage  Bindevævsmassage  De 5 elementer  KALM - massage  Muskeltesten  Indisk hovedmassage  Triggerpunktmassage  Hot/Cold Stone  Øreakupunktur  Mobilisering  Kranio-sacral terapi  Anatomi og fysiologi  Førstehjælp  Skolen Kvalitet  Uddannelser Fysiurgisk massør  Idrætsterapeut (1)  Sportsmassør  Idrætsterapeut  Akupunktør  Undervisere Tina Jensen  Karina Colding  Læger  Fysioterapeuter  Solstrålehistorier Solstråle 1  Solstråle 2  Solstråle 3  Solstråle 4  Solstråle 5  Solstråle 6  Informationer Vilkår Diverse Kontakt / tilmelding Behandling/massage  CMS "TORNADO" © Design-Line Danmark