Solstråle 5
......................................

Anm. – fysiurgisk massør – Dansk Fysiurgisk Massageskole

Min far som jeg har masseret, har haft sukkersyge i 29 år, da det er meget hårdt ved hele kroppen, kan der bland andet samle sig en del affaldsstoffer/væske i benene. Benene var hævede og om natten kunne han vågne op med kramper i lægmusklerne.
 
Han spurgte lægen om det kunne skade med massage, lægen var meget åben overfor det, og sagde at det var værd at prøve. Han skulle blot selv være opmærksom på hvordan kroppen reagerede. Jeg startede med at massere ham forsigtigt, ca. 2 gange om ugen på lægmusklen.
 
Efter en måneds tid var kramperne helt forsvundet. Og han har ikke haft kramper i benene/lægmusklerne siden. Min far har ligeledes fået massage i skuldre og nakke, dette har været en stor hjælp til hans velbefindende på grund af, at han er blind.
 
Når man er blind, går man med forsigtighed for ikke at støde ind i ting m.v. og dette resulterer i spændinger i skuldre og nakke.

Min far udtaler vedrørende "massagen" jeg har fået en væsentlig bedre hverdag, efter jeg har fået løsnet op i musklerne omkring nakken, skuldrene og lægmusklerne.

Solstråle 1

Solstråle 2

Solstråle 3

Solstråle 4

Solstråle 5

Solstråle 6

 

 
 
 
 
Dansk Fysiurgisk Massageskole Akupunktørskolen
Jernbanegade 23 • 9000 Aalborg • T: 28764451 - 26282408 
www.massageskole-aalborg.dk . aalborgmassageskole@gmail.com
 
Licensed by Dansk Fysiurgisk  Massageskole Aalborg V.3X-82 
Velkommen Kurser Ansigtsmassage  Bindevævsmassage  De 5 elementer  KALM - massage  Muskeltesten  Indisk hovedmassage  Triggerpunktmassage  Hot/Cold Stone  Øreakupunktur  Mobilisering  Kranio-sacral terapi  Anatomi og fysiologi  Førstehjælp  Skolen Kvalitet  Uddannelser Fysiurgisk massør  Idrætsterapeut (1)  Sportsmassør  Idrætsterapeut  Akupunktør  Undervisere Tina Jensen  Karina Colding  Læger  Fysioterapeuter  Solstrålehistorier Solstråle 1  Solstråle 2  Solstråle 3  Solstråle 4  Solstråle 5  Solstråle 6  Informationer Vilkår Diverse Kontakt / tilmelding Behandling/massage  CMS "TORNADO" © Design-Line Danmark